Naročilnica 15038: Živali Slovenije

Naročilnica 15038: Živali Slovenije

 
 
 

 
Prelistajte nekaj strani:
 
 
 
 
 
DA, želim naročiti:
Prosimo, označite prazen kvadratek pred knjigo. *
 
 
 
   
ŽIVALI SLOVENIJE
 
Povečaj
 
ŽIVALI SLOVENIJE
  • več kot 800 živali iz različnih življenjskih okolij
  • več kot 400 vrhunskih fotografij
  • privlačno napisana knjiga z veliko zanimivosti o živalih
  • živali so razporejen po življenjskih okoljih (nižinske reke, ribniki in jezera, travniki, kraško podzemlje, morska obala …)
Izjemno naravno bogastvo slovenske krajine se kaže tudi v številčnosti  živalskih vrst – v Sloveniji je zabeleženih okoli 23.000 živalskih vrst. Ta izjemna knjiga predstavlja vse najznačilnejše živali v Sloveniji, ki tokrat prvič niso razdeljene glede na sistematiko (ptiči, plazilci, sesalci …), temveč po življenjskih okoljih. Jezerskega orla in jelena boste tako srečali v mokriščih vzdolž Drave, volka, risa in medveda v gorskem gozdu, pogorelčka pa tako v gozdovih Karavank kot v naših garažah.

Besedila so zgoščena in informativna, da jih je užitek brati. Kako žival po videzu ločimo od drugih živali? Kako se razlikujeta samec in samica? Kako se prehranjuje in razmnožuje? Kako zasleduje plen? Kako se varuje pred plenilci? Kakšne so njene vedenjske posebnosti? Ob privlačnih fotografijah, ki so jih prispevali Goran Šafarek, Matevž Lenarčič, Marjan Richter, Boris Kec …,  in zanimivih besedilih bo uživala vsa družina.

Najmlajši si bodo z zanimanjem ogledovali fotografije, starejšim otrokom  bo knjiga odličen vir za pripravo plakatov, referatov, seminarskih nalog, odrasli (lovci, pohodniki, sprehajalci, ljubitelji narave in živali …) pa boste izvedeli več o živalih, ki jih srečujete na potepanjih po naravih, pa tudi o tistih, ki jih v živo praviloma ne srečujemo.
332 strani, 24 x 30,5 cm 
Cena:  22,35 € x 2 ali 44,70 € 
 
 
 
   
SVET NARAVE
 
Povečaj
 
IZJEMNO UGODNA DODATNA PONUDBA - 80 %:
SVET NARAVE
100 najbolj navdušujočih naravnih lepot našega planeta na spektakularnih dvostranskih fotografijah, ki jih spremljajo jedrnati opisi. Veliki koralni greben v Avstraliji, slapovi Iguaçu v Argentini, Antilopji kanjon v ZDA, Ledene gore na Grenlandiji, Libijska puščava … Pokrajine, ki jemljejo dih in so videti, kot da bi jih oblikovale roke bogov …         
208 strani, 25,5 cm x 33, 5 cm

Popust: 80 %
Vaš prihranek: 36 €
  
Cena:  44,98 € 
Akcijska cena:  samo 8,98 € ob sočasnem naročilu knjige Živali Slovenije 
 
 
 
 
NAROČANJE
Podatki označeni z * so obvezni.
 
 
Ime in priimek* 
 
Ulica in hišna številka* 
 
Številka pošte in kraj* 
 
E-naslov* 
 
Datum rojstva 
 
Telefon 
 
Davčna številka 
 
 
PLAČILO
Označite:
 
*
 
 
  Plačal(a) bom v enkratnem znesku po povzetju.
  Plačati želim s položnicami v 2 - 3 obrokih brez obresti. Prvi obrok plačate po povzetju. Najmanjša vrednost obroka je 17 €. Vpišite št. obrokov:  
  Plačal(a) bom s kreditno kartico.
 
 
 
PREVZEM
Označite:
 
*
 
 
  Naročeno mi pošljite na dom v 10 dneh od naročila. Vaša soudeležba pri stroških pakiranja in poštnine znaša 4,39 €.
  Naročeno bom prevzel(a) osebno v Modrem salonu v Ljubljani (Mladinska knjiga Založba, Slovenska c. 29). O prevzemu boste obveščeni po pošti oz. po SMS-u.
 
 
 
KOMENTAR
V spodnje polje lahko vpišete svoj komentar:
 
 
 
 
Splošni pogoji poslovanja
Označite s kljukico (pred oddajo naročila se morate strinjati s splošnimi pogoji):
 
 
 
 
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV, SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN PREVZEM NAROČILA

S tem, ko se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev in da ste bili nanje ob nakupu izrecno opozorjeni. S tem, ko se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, dovoljujete, da Mladinska knjiga Založba, d. d., (v nadaljevanju MKZ), Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., in Cankarjeva založba �� Založništvo, d. o. o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo evidenco z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje ter posredujejo podatke za te namene druga drugi. Vse navedene družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Kadar koli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehajo uporabljati vaše osebne podatke z namenom neposrednega trženja ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestijo na svoje stroške. Kupnino zaračunavajo v enem ali več obrokih. Število obrokov izberete sami in jih vpišete/označite na naročilnici; najvišje možno število obrokov je navedeno na naročilnici, najmanjša vrednost obroka je 18 €. Prvi obrok zapade 10 dni od datuma izdaje računa, naslednji obroki zapadejo čez 30 dni od zapadlosti predhodnega obroka. V primeru, da se odločite za plačilo na obroke, vpišite davčno številko. Pri obročnem plačevanju kupnine vam MKZ ne zaračuna obresti, stroškov kreditiranja ali zavarovanja plačila. Kadar koli pred zapadlostjo posameznih obrokov imate pravico poravnati celotno kupnino brez dodatnih stroškov in obresti. Sodišče lahko na vašo zahtevo podaljša plačilne roke za plačilo zamujenih obrokov, če daste pri tem ustrezno zavarovanje za izpolnitev obveznosti in MKZ zaradi tega ne utrpi škode. Če zamudite s plačilom najmanj dveh zaporednih obrokov, ki predstavljata najmanj osmino celotne kupnine, oziroma enega obroka, kadar za plačilo kupnine niso predvideni več kot štirje obroki, zapade celotna kupnina v takojšnje plačilo; poravnati jo morate najkasneje v 15 dneh. V primeru neplačila kupnine v tem roku lahko MKZ neplačani del kupnine sodno izterja z zakonskimi zamudnimi obrestmi ter stroški sodnega in izvršilnega postopka.

Stroški in pogoji dostave veljajo za območje Slovenije. Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo, ki znaša 1,05 €, pri plačilu s kreditno kartico oz. pri osebnem prevzemu v Modrem salonu pa te provizije ni. Mladinska knjiga Založba d. d. na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Provizija pri UPN položnicah je naslednja: plačilo obrazca UPN z OCR vrstico in izjavo: 1,05 €, plačilo obrazca UPN, BN 02 in PP 02:
- do 98,00 EUR: 1,05 €
- nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: 1,07 % od vrednosti
- nad 501,00 EUR: 5,36 €

Imate pravico, da v 15 dneh pisno obvestite Založbo, da odstopate od pogodbe, pri čemer krijete stroške vračila blaga. Če odstopite od pogodbe, morate prejete knjige ali drugo blago vrniti najpozneje v 14 dneh po sporočilu, da odstopate od pogodbe. Vračilo prejetih knjig ali drugega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe in vračila že prejetega nepoškodovanega blaga na vaše stroške vam bo MKZ v roku 14 dni vrnila vsa prejeta plačila z zakonskimi zamudnimi obrestmi od dneva, ko jih je prejela, in nujne stroške, ki ste jih imeli za blago, na vaš osebni račun, ki ste ga navedli. Knjige ali drugo blago morate MKZ vrniti v stanju, v kakršnem je bilo, ko vam je bilo izročeno, in povrniti stroške uporabe vse do razveze pogodbe. Knjige ali drugo blago je treba vrniti na naslov: PS Logistika d. o. o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana Črnuče. Pri nakupu zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov nimate pravice do odstopa od pogodbe, če ste po dostavi odprli varnostni pečat. V primeru odstopa od nakupa artikla, ob katerem je bil možen nakup veznega artikla po ugodni nižji ceni, pa veznega artikla niste vrnili v zakonskem roku oziroma ga niste vrnili v stanju, v kakršnem ste ga prejeli, se vezni artikel zaračuna po redni polni prodajni ceni.

MKZ si pridružuje pravico, da izjemoma delno ali v celoti odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig ni več na zalogi, če ugotovi povečano plačilno rizičnost kupca ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V vseh takih in podobnih primerih vas bo o morebitnem svojem odstopu od pogodbe takoj obvestila po e-pošti oz. telefonu. MKZ odgovarja za stvarne napake prodane knjige skladno z veljavno zakonodajo.

Reklamacije sprejema na tel. št. 01 241 31 31, po faksu: 01 425 28 33 in na elektronski naslov oskrba@mkz.si ter jih bo rešila v najkrajšem možnem času. V primeru spora je za rešitev spora pristojno sodišče po stalnem prebivališču kupca. Sklenjena pogodba je shranjena v Službi oskrbe kupcev Mladinske knjige Založbe, d. d., Slovenska 29, Ljubljana. Mladinska knjiga Založba, d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, je vpisana v register pri okrožnem sodišču v Ljubljani pod matično številko 5049130000. Osnovni kapital znaša 5.141.149,22 €.
 
 
 
  * Strinjam se in potrjujem naročilo z obveznostjo plačila
 
 
 
 
 
 
 
 
Obvezno obvezna polja