Naročilnica: Avsenik in Slak

Naročilnica: Avsenik in Slak

 
 
 

 BREZPLAČNO DARILO: KOLEDAR 2018
Ob nakupu obeh knjig ali posebne, elegantne izdaje
prejmete stenski koledar Slovenija, lepote tvoje.

 
 
 
 
DA, želim naročiti:
(prosimo, označite prazni kvadratek pred izdelkom): *
 
 
 
   
SLAVKO AVSENIK, Življenje za glasbo
 
Povečaj
 
SLAVKO AVSENIK, Življenje za glasbo
Kralj polk in valčkov
Poglobljena pripoved o življenju in delu Slavka Avsenika je prepletena s spomini ljudi, ki so bili z njim tesno povezani pri ustvarjanju in na odru, ter prigodami njegove družine. Pripoved dopolnjujejo številne fotografije s televizijskih nastopov, koncertov, potovanj … in besedila izbranih skladb, ob katerih boste zagotovo začeli popevati. Knjiga Slavko Avsenik: Življenje za glasbo tenkočutno razkriva enkratno glasbeno zapuščino Ansambla bratov Avsenik, v kateri je združen Slavkov ljudski melos z zabavnoglasbenimi priredbami Vilka Ovsenika in ki v okviru ljudskih ritmov zveni živahno in raznoliko.

312 strani, 23 x 28 cm 
Cena:  19,95 € x 2 ali 39,90 € 
 
 
 
   
LOJZE SLAK, Moje plošče so moje knjige
 
Povečaj
 
LOJZE SLAK, Moje plošče so moje knjige
"Lojze Slak, naš narodni junak"
Biografija Lojzeta Slaka vas bo popeljala po uspešni Slakovi življenjski poti, od ljudskega godca do nadvse uspešnega muzikanta. Tudi Slakova zgodba je polna hudomušnih prigod, ki vas bodo nasmejale, nostalgičnih fotografij, ki vas bodo popeljala v zlata leta vaše mladosti, in besedil priljubljenih viž, ob katerih vam bo zaigralo srce. Biografija Lojze Slak: Moje plošče so moje knjige, ki je nastala na podlagi pripovedovanj Lojzeta Slaka in njegove družine, je tako svojevrsten dokument časa, ki odstira pogled v Slakov glasbeni svet pa tudi v njegovo bogato glasbeno dediščino, iz katere bodo črpali še mnogi slovenski rodovi.
304 strani, 23 x 28 cm 
Cena:  19,95 € x 2 ali 39,90 € 
 
 
 
   
POSEBNA, ELEGANTNA IZDAJA V ŽAMETU
 
Povečaj
 
POSEBNA, ELEGANTNA IZDAJA V ŽAMETU

Posebna elegantna izdaja v žametu s črkami v zlati barvi, povezana z žametnim trakom. Elegantna izdaja je na voljo le v kompletu (obe knjigi: Lojze Slak in Slavko Avsenik).

Omejena naklada!

304 strani, 23 x 28 cm

 
Cena:  19,96 € x 6 ali 119,80 € 
 
 
 
   
KOMPLET 4 CD: ANSAMBEL BRATOV AVSENIK
 
Povečaj
 
KOMPLET 4 CD: ANSAMBEL BRATOV AVSENIK
V zbirki vas čaka 80 skladb, s katerimi sta glasbena genija brata Slavko in Vilko privabljala nasmeh na obraze tisočerih. Uživajte v poslušanju ponarodelih hitov, ki so se v desetletjih ustvarjanja in nastopanja vtisnili globoko v dušo številnih Slovencev in postali nepogrešljiv del naše identitete: Prijatelji, Ostanimo prijatelji, Slovenija, Od kod lepote tvoje, Tudi ti nekoč boš mamica postala, Na Golici, Tam, kjer murke cveto ... 
Cena:  39,90 € 
Akcijska cena:  samo 19,95 € (ob sočasnem nakupu katere koli knjige iz ponudbe) 
 
 
 
   
KOMPLET 4 CD: LOJZE SLAK
 
Povečaj
 
KOMPLET 4 CD: LOJZE SLAK
Lojze Slak je v glasbo prelil vso ljubezen do zaobljenih dolenjskih gričev, zoranih njivic, vpreženih konjičev, rumenih vinogradov, polnih vinskih kupic … in se zapisal v srca starih in mladih, doma in v tujini živečih Slovencev. Na 4 zgoščenkah se zvrsti 80 največjih uspešnic: V dolini tihi, Čebelar, Mama, prihajam domov, Poštar, Glas harmonike, Pa spet bom vzel harmoniko, Veseli godec … 
Cena:  39,90 € 
Akcijska cena:  samo 19,95 € (ob sočasnem nakupu katere koli knjige iz ponudbe) 
 
 
 
 
NAROČANJE
Podatki označeni z * so obvezni.
 
 
Ime in priimek* 
 
Ulica in hišna številka* 
 
Številka pošte in kraj* 
 
E-naslov* 
 
Datum rojstva 
 
Telefon 
 
Davčna številka 
 
 
PLAČILO
Označite:
 
*
 
 
  Plačal(a) bom v enkratnem znesku po povzetju.
  Plačati želim s položnicami v 2 - 6 obrokih brez obresti. Najmanjša vrednost obroka je 18 €. Prvi obrok plačate po povzetju. Vpišite št. obrokov:  
  Plačal(a) bom s kreditno kartico.
 
 
 
PREVZEM
Označite:
 
*
 
 
  Naročeno mi pošljite na dom v 5 dneh od naročila. Vaša soudeležba pri stroških pakiranja in poštnine znaša 4,39 €.
  Naročeno bom prevzel(a) osebno v Modrem salonu v Ljubljani (Mladinska knjiga Založba, Slovenska c. 29). O prevzemu boste obveščeni po pošti oz. po SMS-u.
 
 
 
KOMENTAR
V spodnje polje lahko vpišete svoj komentar:
 
 
 
 
Splošni pogoji poslovanja
Označite s kljukico (pred oddajo naročila se morate strinjati s splošnimi pogoji):
 
 
 
 
 
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Kupec z izpolnitvijo naročilnice in potrditvijo naročila z obveznostjo plačila sklene prodajno pogodbo z Mladinsko knjigo Založbo d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: »MKZ«). MKZ kupca prosi, da pred potrditvijo naročila pozorno preveri pravilnost vnesenih podatkov. Če v naročilnico ne bodo vneseni vsi zahtevani podatki, bo sistem kupca na to opozoril in kupec naročila brez dopolnitve ne bo mogel oddati. Pogodba je sklenjena za obdobje do izpolnitve vseh pogodbenih obveznosti, tj. dostave blaga in plačila celotne kupnine. Kupnina se zaračuna v enem ali več obrokih. Število obrokov kupec izbere sam in jih vpiše/označi na naročilnici. Najvišje možno število obrokov je navedeno na naročilnici. Najmanjša vrednost posameznega obroka je 18 € (v kolikor v posamezni ponudbi ni drugače navedeno). Prvi obrok kupec plača ob prevzemu izdelka (v primeru prednaročil v 10 dneh od  izdaje računa), drugi obrok zapade v plačilo 40 dni od izdaje računa, vsak naslednji obrok zapade v plačilo v enem koledarskem mesecu od zapadlosti predhodnega obroka. Če se kupec odloči za plačilo na obroke, v naročilnico vpiše davčno številko. Pri obročnem plačevanju kupnine MKZ ne zaračuna obresti, stroškov kreditiranja ali zavarovanja plačila. Kupec ima pravico, da kadar koli predčasno odplača ostanek dolžne kupnine brez dodatnih stroškov. Kadar to opravičujejo okoliščine primera, lahko sodišče na zahtevo kupca podaljša roke za plačilo zamujenih obrokov, če da kupec pri tem ustrezno zavarovanje za izpolnitev obveznosti in MKZ zaradi tega ne utrpi škode. Če kupec zamudi s plačilom najmanj dveh zaporednih obrokov, ki predstavljata najmanj osmino celotne kupnine, oziroma enega obroka, kadar za plačilo kupnine niso predvideni več kot štirje obroki, mora kupec ves ostanek kupnine plačati v nadaljnjih 15 dneh. Če kupnina v tem roku ni plačana, lahko MKZ neplačani del kupnine sodno izterja z zakonskimi zamudnimi obrestmi ter stroški sodnega postopka.

Stroški in pogoji dostave veljajo za območje Slovenije. Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo, ki je odvisna od višine odkupne vrednosti, in sicer:  do 98,00 €: 1,05 €,  nad 98,00 € do 501,00 €: 1,07 % od vrednosti,  nad 501,00 €: 5,36 €. Pri plačilu s kreditno kartico oz. pri osebnem prevzemu v Modrem salonu na naslovu Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana,  lahko kupec poravna kupnino brez dodatnih stroškov.

Kupec ima pravico, da v 14 dneh, ob plačilu kupnine na obroke pa v 15 dneh, pisno obvesti MKZ, da odstopa od pogodbe brez navedbe razlogov za odstop. Obvestilo o odstopu lahko kupec predloži MKZ na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Če kupec odstopi od pogodbe, mora prejete knjige ali drugo blago vrniti najpozneje v 14 dneh po sporočilu, da odstopa od pogodbe, pri čemer kupec sam krije stroške vračila knjig ali drugega blaga. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe bo MKZ v roku 14 dni po prejemu obvestila o odstopu kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, vrnila vsa prejeta plačila, v primeru prodaje na obroke tudi z zakonskimi zamudnimi obrestmi od dneva, ko jih je prejela, in nujnimi stroški, ki jih je kupec imel za blago. MKZ lahko zadrži vračilo že prejetih plačil do prevzema vrnjenih knjig oziroma blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Knjige ali drugo blago mora kupec MKZ vrniti v stanju, v kakršnem je bilo, ko mu je bilo izročeno, in MKZ povrniti povračilo za njegovo uporabo vse do razveze pogodbe. Knjige ali drugo blago mora kupec vrniti na naslov: PS Logistika d. o. o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana Črnuče. Pri nakupu zapečatenih avdio- ali videoposnetkov in računalniških programov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe, če je po dostavi odprl varnostni pečat. Če kupec odstopi od nakupa artikla, ob katerem je bil možen nakup veznega artikla po ugodni nižji ceni, pa kupec veznega artikla ni vrnil v zakonskem roku oziroma ga ni vrnil v stanju, v kakršnem ga je prejel, je MKZ upravičena vezni artikel zaračunati po polni prodajni ceni.

MKZ si pridržuje pravico, da delno ali v celoti odstopi od izvedbe naročila, če naročenih knjig ali blaga ni več na zalogi, če ugotovi povečano plačilno rizičnost kupca ali če naročilnica ni bila popolno in pravilno izpolnjena. V tem primeru bo MKZ kupca o svojem odstopu od pogodbe takoj obvestila.

Kupec ima možnost uveljavljanja stvarnih napak pri MKZ, kamor lahko naslovi tudi vse morebitne reklamacije in pritožbe. MKZ sprejema reklamacije tudi na tel. št. 01 241 31 31, po faksu 01 425 28 33 in na elektronski naslov oskrba@mkz.si; rešila jih bo v najkrajšem možnem času. MKZ ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje sporov, ki bi ga kupec lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Platforma za spletno reševanje potrošniških sporov je na voljo na spletni povezavi http://ec.europa.eu/odr. Pisna dokazila o naročilu kupca so skupaj s splošnimi pogoji shranjena v Službi oskrbe kupcev Mladinske knjige Založbe d. d., Slovenska 29, Ljubljana, in so kupcu dostopna na podlagi njegove zahteve.

Z Vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno in v skladu z vso veljavno slovensko in evropsko zakonodajo. Obdelava vaših osebnih podatkov lahko poteka na podlagi ene od naslednjih pravnih podlag: vašega izrecnega soglasja, obstoječega pogodbenega razmerja, zakonskih zahtev, ki nas zavezujejo kot upravljavca osebnih podatkov, ali pa na podlagi medsebojnega razmerja med nami in vami zaradi vaših preteklih nakupov našega blaga skladno s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (zakoniti interes). V slednjem primeru takšna obdelava  poteka omejeno časovno obdobje, z upoštevanjem strogih pogojev veljavne zakonodaje in na podlagi skrbne ocene interesov upravljavca in vaših interesov ter pravic kot kupca.
Kadarkoli imate pravico prepovedati nadaljnjo obdelavo svojih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, zahtevate njihovo popravo, izbris, omejitev obdelave, prenos ali podate ugovor zoper obdelavo. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu. Več o tem si lahko preberete v politiki zasebnosti, objavljeni na naši spletni strani www.mladinska.com/politikazasebnosti, z morebitnimi vprašanji pa se lahko obrnete tudi na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na elektronski naslov: dpo@mkz.si.

Z naročilom kupec potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

Mladinska knjiga Založba d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod matično številko 5049130000, davčna številka SI61753181. Osnovni kapital znaša 5.141.149,22 EUR. Veljavni elektronski naslov družbe: info@mladinska.com.

Splošne pogoje poslovanja si lahko tudi natisnete. Odprite naslednjo povezavo: Splošni pogoji poslovanja.


OBRAZEC ZA UVELJAVLJANJE PRAVICE DO ODSTOPA OD POGODBE

Pravica do odstopa
Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo oziroma zunaj poslovnih prostorov, ima potrošnik pravico, da brez navedbe razlogov v 14 koledarskih dneh, v primeru prodaje na obroke pa v 15 koledarskih dneh, odstopi od pogodbe.
Odstopni rok poteče v 14 oziroma 15 dneh od dneva, ko potrošnik pridobi dejansko posest nad blagom ali jo pridobi namesto njega tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi potrošnik. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Odstop od pogodbe oziroma obvestilo o nameravanem vračilu blaga lahko potrošnik pošlje na elektronski naslov oskrba@mkz.si oziroma na naslov Mladinska knjiga Založba d. d., Služba oskrbe kupcev, Slovenska 29, 1000 Ljubljana, ali po faksu 01 425-0185. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi spodnji obrazec. Obvestilo o uveljavljanju pravice do odstopa od pogodbe se šteje za pravočasno, če je poslano pred iztekom odstopnega roka.

Učinki odstopa od pogodbe
Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu bo Mladinska knjiga Založba d. d. najkasneje v 14 dneh od dneva prejetja odstopne izjave vrnila vsa prejeta plačila. Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik, ki je dolžan vrniti blago najkasneje v 14 dneh od dneva, na katerega je Mladinsko knjigo Založbo d. d. obvestil o odstopu od pogodbe, pri čemer lahko Mladinska knjiga Založba d. d. vračilo prejetih plačil zadrži do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.


OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE

Ime in priimek potrošnika _______________________

Naslov potrošnika ____________________________

Telefonska številka ali e-poštni naslov ___________________________________

Številka in datum računa/naročilnice _______________________________________

Obveščam vas, da odstopam od pogodbe za naslednje izdelke (navedite naziv
izdelka ter količino):
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

Vračilo kupnine naj se vrne z bančnim nakazilom na TRR št. SI56_______________________________________, ki je odprt pri _______________________________________.


Opombe:
___________________________________________________________________
___________________________________________________________________


Datum in podpis potrošnika _________________________________________________________

Obrazec si tudi lahko natisnete. Kliknite na povezavo: Obrazec
 
 
 
  * Strinjam se in potrjujem naročilo z obveznostjo plačila
 
 
 
 
 
 
 
 
Obvezno obvezna polja