Svet knjige - pridobite novega člana

Svet knjige - pridobite novega člana

 
 
 

 
 
4 KORAKI DO NAGRADE:
 


1. Prijateljem in sorodnikom predstavim ugodnosti, ki so jih deležni člani Sveta knjige:
  • Vse knjige najmanj 20% cenejše
  • Klubske ekskluzive, ki jih ni mogoče dobiti nikjer drugje
  • 21 klubskih centrov po vsej Sloveniji in še veliko več.


2. Prijateljem in sorodnikom pomagam izpolniti pristopnico:

  • Seznanim jih z dolžnostmi, ki jih ima član Sveta knjige in jim svetujem pri prvem naročilu.
  • Pristopnico za novega člana pošljem po pošti, prek interneta ali oddam v klubskem centru. Če potrebujete več pristopnic, jih naročite na tel: 01 241 31 18 ali pa jih zahtevajte v klubskem centru.


3. Izberem nagrado zase:

  • Želeno nagrado vpišem na pristopnico za novega člana. Prejmete jo v klubskem centru ali pa vam jo pošljemo na dom.
  • Nagrada bo izročena šele potem, ko bo novi član opravil in poravnal vse obveznosti prvega nakupa.
  • Novega člana lahko pridobi le član, ki je član knjižnega kluba Svet knjige najmanj eno leto in ima izpolnjene članske dolžnosti.
  • V primeru, da novi član svojih članskih obveznosti ne izpolnjuje redno do izteka članstva, mora član, ki ga je pridobil v knjižni klub, izdelek s posebnim popustom doplačati do polne redne cene.


4. Ugodnost za novega člana:

  • novi član ob vpisu za simboličen 1 € prejme uspešnico Živali Slovenije. Stroški poštnine so 3,98 €.                             
 
 
 
 
IZPOLNI POSREDNIK - član, ki je pridobil novega člana
Podatki označeni z * so obvezni
 
 
Ime* 
 
Priimek* 
 
Naslov* 
 
Pošta* 
 
Kraj* 
 
Članska številka* 
 
 
Ker ste pridobili novega člana, lahko izberete svojo nagrado!
Označite izdelek, ki ga želite prejeti za nagrado
 
 
 
   
KABINSKI KOVČEK SAMSONITE BASE BOOS
 
Povečaj
 
KABINSKI KOVČEK SAMSONITE BASE BOOS
Kabinski kovček na dveh kolesih je izdelan iz visoko odpornega materiala. Prednji žep ponuja maksimalni izkoristek prostora in omogoča hiter dostop do najnujnejših potrebščin. Kovček je kabinske velikosti in ga lahko vzamete na krov letala večine letalskih družb. Dve kolesi sta na kovčku pozicionirani tako, da je vožnja enostavna in tekoča ter je omogočen največji volumen glavnega predela za izbrane zunanje dimenzije.

Tehnične lastnosti kovčka Samsonite:

• Močan večstopenjski ročaj iz aluminija
• Vgrajena 3-številčna TSA ključavnica
• Dodatna zaščita robov za večjo vzdržljivost
• Velikost: 55 x 40 x 20 cm
• Volumen: 41 l
• Teža: 2 kg
• 5 let garancije. 
Cena:  92 € 
Akcijska cena:  1 € in 1 novi član 
 
 
 
   
ŠOTOR RESIDENCE
 
Povečaj
 
ŠOTOR RESIDENCE
Pripravite se na avanturo v naravi!

Široko uporaben šotor višjega razreda za tri osebe je izdelan iz materiala Ripstop, ki ima vtkano ojačitveno mrežo. Ta poskrbi, da je šotor posebej odporen na trganje in drgnenje zaradi česar ima podaljšano dobo trajanja. Ponjava je obdelana s posebnim PU-premazom, ki ji zagotavlja visok voden stolpec (2000 mm). Za vodoodpornost je poskrbljeno še z varjenimi šivi. Spalnica ima vrata s komarnikom, za shranjevanje prtljage ima šotor primeren pokrit predprostor. Zgornji zračnik na kupoli poskrbi za ugodno klimo. Postavljanje šotora je zaradi sistema s samo tremi nosilnimi palicami hitro in preprosto. Šotor Residence 3 je oblikovan tako, da je tudi v zelo vetrovnih pogojih, ob primerni postavitvi, zelo stabilen. Teža šotora je 6 kg, zunanje mere postavljenega šotora so 230 x 250 x 130 cm. 
Cena:  80 € 
Akcijska cena:  1 € in 1 novi član 
 
 
 
   
RADIO S CD- in MP3- PREDVAJALNIKOM
 
Povečaj
 
RADIO S CD- in MP3- PREDVAJALNIKOM

Retro je spet moderno!

Retro radio s CD in MP3- predvajalnikom se ponaša z unikatnim lesenim ohišjem, ki bo v vašo kuhinjo ali dnevno sobo prinesel volj po 50. in 60. letih 20. stoletja. Radio deluje na dolgih in ultra kratkih valovih.

Tehnične lastnosti:

Frekvenčni obseg:

- LW 150 - 280 kHZ
- FM 88 - 108 MHz
- CD/MP3 player
- Stereo
- Osvetljena frekvenčna lestvica na radiu
- Leseno ohišje
- Velikost: 22 x 33 x 21,5 cm


       

 
Cena:  90 € 
Akcijska cena:  1 € in 1 novi član 
 
 
 
 
Darilo bom prevzel/a:
  po pošti (stroški poštnine so 3,98 €)
  v klubskem centru
 
 
 
IZPOLNI NOVI ČLAN
Podatki označeni z * so obvezni.
 
 
Ime* 
 
Priimek* 
 
Naslov* 
 
Pošta* 
 
Kraj* 
 
Datum rojstva* 
 
Telefon* 
 
E-pošta* 
 
Št. osebnega dokumenta 
 
Izdan pri: 
 
 
Podatki o zaposlitvi
 
Poklic 
 
Ime podjetja (pri mladoletnikih in študentih podjetje staršev) 
 
Naslov 
 
Pošta 
 
Kraj 
 
Telefon v službi 
 
 
Podatki o staršu ali skrbniku novega člana
(izpolniti le v primeru, če je novi član mladoleten)
 
 
Ime starša ali skrbnika 
 
Priimek starša ali skrbnika 
 
Naslov starša ali skrbnika 
 
Pošta 
 
Kraj 
 
Telefon 
 
E-pošta 
 
Komentar 
 
 
Knjigo Živali Slovenije za 1 € bom prevzel/a:
  po pošti (stroški poštnine so 3,98 €)
  v klubskem centru
 
 
 
Ob vpisu v Svet knjige se morate strinjati s splošnimi pogoji *
 
Splošni pogoji
 
 
 

DA, želim postati član oz. dovoljujem, da moj otrok/varovanec postane član knjižnega kluba SVET KNJIGE pri Mladinski knjigi Založbi d. d., Slovenska 29, Ljubljana (v nadaljevanju: MKZ). Član lahko uveljavlja vse ugodnosti kluba. Sprejemam članske obveznosti oz. se zavezujem, da za članske obveznosti člana, ki sem ga vpisal v knjižni klub, odgovarjam kot solidarni porok. Članstvo sprejemam za najmanj dve leti.

 

Član bo vsako četrtletje do roka nakupa, to je do 21. 2., 21. 5., 21. 8. in 5.11., iz klubskega programa izbral najmanj eno knjigo, CD-ploščo, DVD, igro ali igračo. Članske obveznosti se izpolnjujejo v klubskih centrih ali z naročili na daljavo. V slednjem primeru MKZ naročeno pošlje po pošti v 8 dneh po prejemu naročila. Član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok plača naročeno v enkratnem znesku po povzetju. Stroške pošiljanja in poštnine si delita MKZ in član oz. njegov zakoniti zastopnik. Soudeležba pri poštnini je nominalno zapisana v aktualnem katalogu knjižnega kluba. Stroške plačilnega prometa poravna član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok.

 

Soglašam, da me v okviru četrtletja obveščate o ponudbah po e-pošti, telefonu, SMS sporočilih in navadni pošti.


Če do roka nakupa ne bo nič izbrano, soglašam z nakupom knjige četrtletja. V tem primeru MKZ članu v 30 dneh po poteku roka izstavi račun, ki ga je treba poravnati v 8 dneh po prejetju. Po plačilu računa v roku 8 dni MKZ pošlje članu oz. njegovemu zakonitemu zastopniku/solidarnemu poroku knjigo četrtletja.

 

MKZ odgovarja za stvarne napake prodanega blaga skladno z veljavno zakonodajo. Reklamacije sprejemamo na telefonske številke, ki so objavljene v aktualnem katalogu, po e-pošti na naslov Svet-knjige@mkz.si ter pisno na naslov Mladinska knjiga Založba d .d., Svet knjige, Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Reklamacije bomo rešili v najkrajšem možnem času. Član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in predstavniku MKZ omogočiti, da stvar pregleda. Rok za odstop od posameznega naročila je 15 dni po prejemu pošiljke.

 

MKZ je potrebno obvestiti, o odstopu od naročila, in prejeto blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini s priporočeno pošiljko vrniti v 14 dneh po sporočilu na naslov Mladinska knjiga Založba d. d., Svet knjige, Brnčičeva 45, 1213 Ljubljana. Vrnitev blaga v roku za odstop od posameznega naročila se šteje za sporočilo o odstopu od posameznega naročila. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe in vračila že prejetega nepoškodovanega blaga na stroške člana oz. zakonitega zastopnika/solidarnega poroka bo MKZ v roku 14 dni vrnila vsa prejeta plačila na osebni račun. Pravice do odstopa od pogodbe ni pri nakupu avdio- in videoposnetkov ter računalniškega programa, če je bil odprt varnostni pečat.

 

Ugodnost ob vpisu pripada članu le v primeru rednega izpolnjevanja vseh članskih obveznosti in da ne pride do izstopa iz knjižnega kluba pred potekom dveletnega roka. V nasprotnem primeru MKZ za izbrani popust, uveljavljen ob vpisu, izstavi račun, ki ga je potrebno poravnati v 8 dneh po prejetju. V primeru odstopa od pogodbe v roku, se lahko član oz. v primeru, da je le ta brez poslovne sposobnosti njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok odloči, ali bo vrnil ob vpisu kupljeni artikel proti vračilu kupnine ali ga bo obdržal in doplačal razliko do polne maloprodajne cene. Nepoškodovani artikel se lahko vrne na naslov Mladinska knjiga Založba d. d., Brnčičeva 45, 1213 Ljubljana, za že plačano kupnino pa MKZ vrne denar. V primeru odločitve, da se obdrži ob vpisu kupljeni artikel ali če je vrnjeni artikel poškodovan, MKZ izstavi račun za doplačilo razlike do polne maloprodajne cene.

 

Članstvo se avtomatično podaljšuje, vendar je izpis iz kluba možen kadarkoli po preteku dveh let član. Po oddaji izstopne izjave v pisni obliki se bo članstvo zaključilo konec naslednjega četrtletja. Novi poslovno sposoben član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok poslovno nesposobnega člana lahko v štirinajstih dneh po podpisu pristopne izjave odstopi od pogodbe o članstvu v knjižnem klubu Svet knjige. Pisno odstopno izjavo je potrebno poslati po pošti na naslov Mladinska knjiga Založba d d., Svet knjige, Slovenska 29, 1000 Ljubljana.

 

V primeru, da član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok ne izpolni obveznosti obveščanja knjižnega kluba o vseh spremembah, ki lahko vplivajo na pogodbeno razmerje med strankama, član oz. njegov zakoniti zas­topnik/solidarni porok dovoljuje, da MKZ podatke pridobi pri pristojnih upravljavcih podatkov. Pogodbeni stranki bosta morebitne spore reševali sporazumno, če pa to ne bo mogoče, je za vse spore pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Član oz. zakoniti zastopnik/solidarni porok s podpisom potrjuje, da je seznanjen s prodajno-plačilnimi (splošnimi) pogoji poslovanja in da je bil nanje izrecno opozorjen, ter dovoljuje, da Mladinska knjiga Založba d. d., Mladinska knjiga Trgovina d. o. o., in Cankarjeva založba – Založništvo d. o. o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in za namen neposrednega trženja vzpostavijo, vodijo, vzdržujejo in upravljajo evidenco z njegovimi osebnimi podatki in osebnimi podatki člana neomejeno časovno obdobje. Navedene družbe lahko posredujejo podatke druga drugi v uporabo. Družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Član oz. njegov zakoniti zastopnik/solidarni porok lahko kadar koli pisno zahteva, da navedene družbe v roku 15 dni trajno ali začasno prenehajo uporabljati osebne podatke za namen neposred­nega trženja ter ga o tem v nadaljnjih petih dneh pisno obvestijo. Stroške v zvezi z zahtevo iz prejšnjega odstavka krije posamezna družba. V primeru, da član nima poslovne sposobnosti, solidarni porok s podpisom potrjuje, da je od zakonitega zastopnika člana prejel dovoljenje za včlanitev člana in uporabo osebnih podatkov člana.

 

Mladinska knjiga Založba d. d., Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Davčna številka 61753181. Matična številka 5049130. TRR pri NLB, d. d., Ljubljana, št. 02922-0013116626. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Osnovni kapital 5.141.149,22 EUR.

 

        
 
 
  *Strinjam se
 
 
 
 
 
 
 
 
Obvezno obvezna polja