Prijava na e-Dobre zgodbe

Prijava na e-Dobre zgodbe

 
 
 

 
Vpišite svoj e-naslov in med prvimi boste prejeli nove e-Dobre zgodbe!  
 
 
 
Podatki
Podatki označeni z * so obvezni.
 
 
E-naslov* 
 
Ime in priimek 
 
Ulica in hišna številka 
 
Št. pošte in kraj 
 
Datum rojstva 
 
Telefon 
 
 
Splošni pogoji sodelovanja
Označite s kljukico:
 
 
 
 
Splošni pogoji poslovanja

Dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d., Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. in Cankarjeva založba – Založništvo d.o.o. z namenom neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo z mojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje ter jih posredujejo za te namene ena drugi.

Vse navedene družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Kadarkoli lahko elektronsko na naslov info@mladinska.com zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

S klikom na gumb "Strinjam se s splošnimi pogoji" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob oddaji elektronskega obrazca izrecno opozorjeni.

Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, info@mladinska.com. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, osnovni kapital 5.141149,22 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV (št. 61753181, DU Ljubljana). Mladinska knjiga Založba d.d. je članica Gospodarske zbornice Slovenije in Združenja založnikov in knjigotržcev Slovenije. 
 
 
  *Strinjam se
 
 
 
 
 
 
 
 
Obvezno obvezna polja